Meistä

TheatreWorks on vuonna 2012 perustettu valmennusyritys, jonka koulutukset ja valmennukset perustuvat draamapedagogiikkaan, teatterilähtöisiin menetelmiin, näyttelijöiden osaamiseen ja kouluttajien vahvaan kokemukseen työyhteisöjen kehittämisestä.

Yrityksen taustalla on pitkän linjan valmennusosaaminen ja ammattitaitoiset ammattinäyttelijät. Theatreworksissa valmentajien erityistaitona on saada saamaan ihmiset osallistumaan turvallisesti, vapautumaan harjoitteissa ja oppimaan käytännön kautta kokemuksista reflektoiden.

Tiimi

Satu-Mari Jansson

Olen työyhteisövalmentaja, tutkijatohtori, teatterintekijä, palvelumuotoilija ja urheilija, jonka päämääränä on saada ihmiset kehittymään ammattilaisina. Käytän valmennustyössäni epätavallisia keinoja, kuten kuten teatterillisia harjoitteita ja draaman keinoja. Näitä keinoja käytetään pedagogisista syistä ja tekeminen räätälöidään aina valmennettavien mukaan.

Opi tuntemaan

Satu-Mari

Riku Suokas

Olen teatterin ja tallennetun viihteen taiteilija, tarinankertoja. Koulutukseltani olen näyttelijä, elokuvaohjaaja ja sukelluksenopettaja (tosin viimeksi mainittua ammattia en ole päivääkään harjoittanut!).

Opi tuntemaan

Riku

Anu Koskinen

Olen näyttelijä, tutkija ja opettaja Anu Koskinen. Teen TheatreWorksissa työyhteisöteatteria ja soveltavaa teatteria, ja toki toimin näyttelijänä teatterissa vaihtelevilla näyttämöillä. Ja kyllä, olen näytellyt Salatuissa elämissä ja roolihahmoni Katja Vainio tuntuu edelleen elävän monien mielissä.

Opi tuntemaan

Anu

Juha-Pekka Mikkola

Olen Juha-Pekka aka JiiPee, ihminen, isä, helsinkiläinen näyttelijä FIA ja ohjaaja. Jos olisimme Lontoossa, väittäisin kenties olevani classically trained character actor, mutta kun emme ole, totean, että olet saattanut nähdä minut teatterissa, televisiossa tai kuulla ääntäni mainoksissa, animaatioissa tai äänikirjoissa.

Opi tuntemaan

Juha

Pinja Hahtola

Olen näyttelijä sekä kahden teinitytön ja yhden kreikankilpikonnan äiti Helsingistä, jolla on taipumusta löytää itsensä mitä mielenkiintoisimmista teatterialan projekteista.

Opi tuntemaan

Pinjas

Jan-Christian Söderholm

Olen JC, näyttelijä ja teatteritaiteen maisteri. Harrastan myös intohimoisesti jalkapalloa.

Opi tuntemaan

Jan-Christian

Marjo Lahti

Olen Marjo Lahti, näyttelijä, teatteriopettaja, koulutettu hieroja ja optimiterapeuttiopiskelija.

Opi tuntemaan

Marjo

Eero Enqvist

Olen näyttelijä, teatteriopettaja ja viittomakielen tulkki Eero Enqvist. Ja lisäksi olen mm. Tuukka, johtaja Jorma Turunen tai asiantuntija Heikki Ylipuronen, tai millaisia roolihenkilöitä milloinkin tarvitaan.

Opi tuntemaan

Eero

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

TheatreWorks pääsi nopeasti sisälle siihen mitä me ollaan, mitä me halutaan olla, ja tältä pohjalta valmensivat meitä toivottuun suuntaan. Meidän tiimiläisten tapa kommunikoida muuttui radikaalisti, ja oltiin erittäin otettuja valmennuksen tehokkuudesta.
Santtu Vähälä – Myyntipäällikkö – Lassila&Tikanoja

Paras johtamisen kehittämisohjelma, missä olen GSK:lla ollut. Kaikki johtoryhmän jäsenet olivat valmiita työstämään omia kehitysjuttuja ja laittoivat itsensä peliin samalla intensiteetillä.
Susanna Korpivaara – External Affairs Director – GlaxoSmithKline Oy

Mielikuvien ja kouluttajan antamien täsmällisten esiintymisvinkkien avulla (miten hallita omaa mieltä ja vartalon liikkeitä) pystyin muuttamaan esiintymistäni hetkessä, josta hämmästyin itsekin. Viimeksi käytin saatuja vinkkejä eilisessä esiintymisessä, josta sain äärimmäisen positiivista palautetta! Toimii!
Emmi Gustafsson – Sisäinen tarkastaja – Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Halusimme esimiesvalmennuksen yhteiseen tilaisuuteen yhteenvedon vaikuttavasta esimiestyöstä. Vaikka osallistujia oli yli 100 ja vielä uransa hyvin eri vaiheessa olevia esimiehiä, onnistui ryhmän aktivointi yli odotusten. Tilaisuus onnistui kaikkinensa erinomaisesti.
Jukka Palo – Koulutuspäällikkö – Restel