Meistä

Tervetuloa menestyksekkään valmennuskonseptimme pariin. Olemme hioneet konseptia vuodesta 2012 saakka.

Valmennamme johtajia, esihenkilöitä, asiantuntijoita, myyjiä ja työyhteisöjä kohti entistä parempaa suorituskykyä. Emme rajoitu presentaatioihin, vaan konkreettisesti muutamme osallistujien arkipäivän työtapoja. Luomme ilmapiirin, joka painottaa psykologista turvallisuutta ja inspiroi sekä mikä mahdollistaa kokemuksesta oppimisen.

Toimintamme perustuu Satu-Mari Janssonin Helsingin yliopistolla tekemään tieteelliseen väitöskirjaan. Tutustu taustaan osoitteessa www.satumarijansson.fi.

Tiimi

Satu-Mari Jansson

Satu-Mari Jansson

Olen pitkänlinjan yritysvalmentaja, jonka tehtävänä on laajentaa ihmisten esiintymis- ja vaikuttamistyökaluja. Vahvuuteni on luoda psykologisesti turvallinen ympäristö. Luen osallistujia, säädän itseni samalle taajuudelle ja omalla sinnikkäällä valmennustyölläni saan heidät kehittymään. Kehittymisen ei pidä olla tylsää!
Lue lisää: satumarijansson.fi

Anu Koskinen

Anu Koskinen

Olen näyttelijä, tutkija ja opettaja Anu Koskinen. Teen TheatreWorksissa työyhteisöteatteria ja soveltavaa teatteria, ja toki toimin näyttelijänä teatterissa vaihtelevilla näyttämöillä. Ja kyllä, olen näytellyt Salatuissa elämissä ja roolihahmoni Katja Vainio tuntuu edelleen elävän monien mielissä.

Juha-Pekka Mikkola

Juha-Pekka Mikkola

Olen Juha-Pekka aka JiiPee, ihminen, isä, helsinkiläinen näyttelijä FIA ja ohjaaja. Jos olisimme Lontoossa, väittäisin kenties olevani classically trained character actor, mutta kun emme ole, totean, että olet saattanut nähdä minut teatterissa, televisiossa tai kuulla ääntäni mainoksissa, animaatioissa tai äänikirjoissa.

Pinja Hahtola

Pinja Hahtola

Olen näyttelijä sekä kahden teinitytön ja yhden kreikankilpikonnan äiti Helsingistä, jolla on taipumusta löytää itsensä mitä mielenkiintoisimmista teatterialan projekteista.

Jan-Christian Söderholm

Jan-Christian Söderholm

Olen JC, näyttelijä ja teatteritaiteen maisteri. Harrastan myös intohimoisesti jalkapalloa.

Marjo Lahti

Marjo Lahti

Olen Marjo Lahti, näyttelijä, teatteriopettaja, koulutettu hieroja ja optimiterapeuttiopiskelija.

Eero Enqvist

Eero Enqvist

Olen näyttelijä, teatteriopettaja ja viittomakielen tulkki Eero Enqvist. Ja lisäksi olen mm. Tuukka, johtaja Jorma Turunen tai asiantuntija Heikki Ylipuronen, tai millaisia roolihenkilöitä milloinkin tarvitaan.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Satu-Marin ohjauksessa on pystynyt muuttamaan myyjien rutiineja. Siksi tämä valmennus on ollut täynnä oivalluksia! Jopa kriittiseltä myyntiporukalta on tullut pelkkää positiivista palautetta!

Tero Viherlehto – Myyntijohtaja – Siemens


Valmennus nosti esiin kehittymiskohteita monet kurssit käyneillekin. Ja mikä parasta, antoi myös oivalluksia miten niissä voi kehittyä.

Marko Koistila – Toimitusjohtaja – GlaxoSmithKline

Mielikuvien ja kouluttajan antamien täsmällisten esiintymisvinkkien avulla (miten hallita omaa mieltä ja vartalon liikkeitä) pystyin muuttamaan esiintymistäni hetkessä, josta hämmästyin itsekin. Viimeksi käytin saatuja vinkkejä eilisessä esiintymisessä, josta sain äärimmäisen positiivista palautetta! Toimii!

Emmi Gustafsson – Sisäinen tarkastaja – Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Satu-Mari valmensi meidän Pohjoismaiden myyntitiimin esiintymistaitoja. Hänen kykynsä lukea ihmisten käyttäytymistä ja laajentaa osallistujien käsitystä itsestään on hämmästyttävä.

Juha Saarela – Sales Director – M-files